Αθανασίου Σπύρος @spathan ?

Ενεργόποιήθηκε πριν από : 1 έτος, 1 μήνας
 • Στις 19-20/11/2010 διοργανώνεται το πρώτο GeoDataCamp, μια ανοικτή συνάντηση εθελοντών, χρηστών και πολιτών για την αξιοποίηση ανοικτών γεωχωρικών δεδομένων και την ανάπτυξη εφαρμογών/υπηρεσιών για τη δημόσια διοίκηση.

  Η πρόσκληση είναι ανοικτή σε όλους! Για περισσότερες πληροφορίες: http://tinyurl.com/32fqh42

 • Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες,

  Το forum για την Ψηφιακή Ελλάδα 2020, η προσπάθεια για τη συλλογική αποτύπωση των στόχων και του κοινού μας οράματος για τις ΤΠΕ στην Ελλάδα για τα επόμενα 10 χρόνια, ήδη ξεκίνησε. Το πλήθος των πρώτων συμμετοχών και η ποιότητα τους, φανερώνει τη δυναμική του εγχειρήματος και τη διάθεση όλων μας να συνεισφέρουμε με ιδέες και προτάσεις ώστε να συνδιαμορφώσουμε την Ψηφιακή Ελλάδα.

  Στις επόμενες εβδομάδες και μέσα από ανοικτή πρόσκληση, θα προκύψουν οι Συντονιστές και οι rapporteur των Ομάδων Εργασίας, οι οποίοι θα αναλάβουν επίσημα το συντονισμό και το πλαίσιο εργασιών κάθε θεματικής ομάδας. Στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα, προσωρινοί Συντονιστές θα βοηθήσουν στη διεύρυνση των συμμετοχών στο forum και στη διαμόρφωση των πρώτων θεμάτων προς συζήτηση.

  Ως προσωρινός Συντονιστής στην Ομάδα «ΕΛ/ΛΑΚ – Διαλειτουργικότητα», σας καλωσορίζω! Μαζί με τον Πρόδρομο Τσιαβό (@prodromos) θα προσπαθήσουμε να θέσουμε τα πρώτα θεμέλια για τη συζήτηση και τον προβληματισμό στο πλαίσιο της ομάδας μας. Κάθε ιδέα, πρόταση και σχόλιο είναι φυσικά ευπρόσδεκτα, όμως ειδικά αυτές τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του forum, ας στοχεύσουμε όλοι τις δυνάμεις μας, ώστε:

  - Να ενημερώσουμε και άλλους πολίτες, εθελοντές, επαγγελματίες, φοιτητές για τους σκοπούς του forum. Αν συμμετέχετε σε άλλα forum, email λίστες, κοινωνικά δίκτυα, κτλ, σχετικά με τα θέματα τις ομάδας μας, μπορείτε να απευθύνετε μια ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής σε κάθε ενδιαφερόμενο.

  - Να εντοπίσουμε ένα μικρό αριθμό κειμένων και παραδειγμάτων καλής πρακτικής για την αξιοποίηση ΕΛ/ΛΑΚ, το ανοικτό περιεχόμενο και τα ανοικτά πρότυπα. Είναι σημαντικό να έχουμε όλοι ένα κοινό σημείο εκκίνησης και προβληματισμού ώστε να χτίσουμε τις προτάσεις μας.

  - Να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τις προτάσεις και τα σχόλια μας σύντομα και περιεκτικά. Μέχρι να οργανώσουμε και να ξεκινήσουμε να χρησιμοποιούμε όλες τις συνεργατικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες του forum, θα βοηθήσει σημαντικά η συγκέντρωση των προτάσεών μας σε περιεκτικά, αλλά μεστά σε σημασία μηνύματα.

 • Ο Αθανασίου Σπύρος συμμετέχει στην ομάδα: AvatarΚαινοτομία – Έρευνα   1 έτος, 7 μήνες πριν · Προβολή

 • Ο Αθανασίου Σπύρος συμμετέχει στην ομάδα: AvatarΚοινωνία – Καθημερινότητα   1 έτος, 7 μήνες πριν · Προβολή

 • Αθανασίου Σπύρος became a registered member   1 έτος, 7 μήνες πριν · Προβολή

O δικτυακός τόπος έχει υλοποιηθεί με το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα
WordPress, από την Ομάδα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Γραφείου του Πρωθυπουργού

Creative Commons License