Πως να αποκτήσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Πως να αποκτήσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Το να εξερευνήσετε τον κόσμο, είναι ίσως από τα πιο ενδιαφέροντα και διασκεδαστικά πράγματα σ’αυτή την ζωή! Εξωτικοί προορισμοί, εγκαταστάεις παγκόσμιας κλάσης, πολλές αεροπορικές εταιρείες και αεροπλάνα, εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις και πολλά ακόμα ξεσηκώνουν τον κόσμο σε κάθε ταξίδι. Φανταστείτε όλα αυτά να συνδυάζονται με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια! Αυτός είναι ο καλύτερος συνδυασμός για κάθε ταξιδιώτη.

Σχεδόν όλες οι αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν εκπτώσεις και οικονομικά αεροπορικά. Το θέμα είναι να προλαβαίνετε τη στιγμή και να γνωρίζετε πότε και πως να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια και γενικά όλες τις κρατήσεις για ένα ταξίδι.

Εαν ταξιδεύετε συχνά, κάντε μια εγγραφή στα προγράμματα συχνών ταξιδιωτών των εταιρειών. Η aegean έχει το δικό της πρόγραμμα με όνομα miles & bonus που συνεργάζεται επίσης με μεγάλες ακόμα αεροπορικές εταιρείες – όσες έιναι στον όμιλο star alliance.

Το πως θα βρείτε φθηνά αεροπορικά, εξαρτάται από την έρευνα που θα κάνετε και πόσο χρόνο θέλετε να δαπανήσετε. Τα αεροπορικά εισιτήρια δεν είναι ένα μυστικό – με απλές κινήσεις βρίσκετε αυτό που θέλετε, στη τιμή που επιθυμείτε.

Ο περισσότερος κόσμος κάνει κράτηση μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων, ταξιδιωτικά sites ή μέσω των αεροπορικών εταιρειών απευθείας. Ποιά όμως είναι η πιο οικονομική οδός;

Υπάρχουν αρκετά σημαντικά στοιχεία μέχρι να αποκτήσετε φθηνά αεροπορικά εισητήρια – από την επιλογή του καναλιού που θα επιλέξετε μέχρι την εποχή του ταξιδιού σας.

Αεροπορικά εισιτήρια μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων

Ίσως είναι η πιο ακριβή μέθοδος πλέον. Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες κρατάνε προμήθεια για τα αεροπορικά εισιτήρια που σας εκδίδουν κι έτσι εσείς πληρώνετε αρκετά παραπάνω τα αεροπορικά. Επίσης, σε κάθε συναλλαγή μαζί τους σίγουρα πληρώνετε ένα καπέλο – τόσο για τα ξενοδοχεία όσο και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες.

Αεροπορικά εισιτήρια μέσω ταξιδιωτικών sites

Είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή με διαφορά. Τα αεροπορικά εισιτήρια μέσω ιστοσελίδων είναι πάντα τα πιο φθηνά κι αυτό συμβαίνει γιατί αυτές οι ιστοσελίδες δεν έχουν ιδιαίτερα λειτουργικά έξοδα κι έτσι μεταβιβάζουν όλο το περιθώριο του κόστους αυτού, για κέρδος του πέλατη! Έτσι, μέσω websites που προμηθεύονται αεροπορικά εισιτήρια όπως αυτήν την ιστοσελίδα εδώ, μπορείτε να βρείτε αρκετά φθηνά αεροπορικά και να τα κλείσετε στη στιγμή.

Συμβουλές για να βρίσκετε πάντα αεροπορικά στη τιμή που επιθυμείτε

Οκ, σίγουρα δε μπορείτε να βρίσκετε αεροπορικά με 1€. Όμως ακολουθόντας τις παρακάτω οδηγίες θα μπορείτε να βρίσκετε αεροπορικά εισιτήρια σε αρκετά καλή τιμή Για αρχή είναι η ημερομηνία που θα ταξιδέψετε. Εαν ταξιδέψετε μέσα σε γιορτές ή σε αργίες, να περιμένετε μια μεγάλη τιμή στους αεροπορικούς ναύλους. Σε αντίθεση, εαν ταξιδεύετε σε low season, όπου συνήθως ο κόσμος δεν είναι διακοπές, τότε οι τιμές θα είναι ιδιαίτερα χαμηλές καθώς η ζήτηση είναι μικρή. Εαν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες, μπορείτε να πετύχετε αρκετά καλά deals.

Ειδικές προσφορές

Τόσο κατά τη διάρκεια της low season όσο ακόμα και για το καλοκαίρι, οι εταιρείες προσφέρουν ειδικές προσφορές προς τους πελάτες τους. Αυτές οι προσφορές διαρκούν 1-4 ημέρες συνήθως και πρόκειται για περιορισμένα εισιτήρια. Έτσι καλό είναι να γραφτείτε στα διάφορα websites και να παρακολουθείτε αυτές τις προσφορές πριν εξαντληθούν!

Ώρα πτήσης

Λόγω ζήτησης και δημοτικότητας, οι πτήσεις πολύ νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ, έχουν χαμηλά εισιτήρια. Έτσι εαν σας βολεύει και μπορείτε να ταξιδέψετε αυτές τις ώρες, θα γλυτώσετε αρκετά χρήματα από τα αεροπορικά εισιτήρια που μπορείτε να τα ξοδέψετε οπουδήποτε αλλού στο ταξίδι σας!

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ειδικός για να εξασφαλίζει καλές τιμές στα αεροπορικά – φτάνει να παρακολουθείτε τη τάση των τιμών, να προτιμάτε να ταξιδεύετε σε low season περιόδους και να προτιμάτε τα online ταξιδιωτικά γραφεία όπως την Ελληνική και καταξιωμένη airtickets.

About airtickets

Η airtickets είναι Ελληνική εταιρεία και μια από τις πρώτες που δραστηριοποιήθηκε στην Ευρώπη, στον κλάδο των αεροπορικών εισιτηρίων. Λειτουργεί τόσο online μέσω του website της όσο και offline με ταξιδιωτικό γραφείο στη Συγγρού. Τα τελευταία χρόνια συγχωνεύτηκε με την TravelPlanet24 σε μια σπουδαία στρατηγική κίνηση. Η airtickets προσφέρει αεροπορικά εισητήρια για πάνω από 15 χρόνια και στόχος της είναι πάντα να δίνει τις ποιό οικονομικές τιμές στους ταξιδιώτες της.
Η εταιρεία ξεχωρίζει για τις καταπληκτικές διαφημίσεις της που έχουν γίνει viral – μελετήστε την παρακάτω διαφήμιση και αφεθείτε στο γέλιο!

Tags : , ,

0 thoughts on “Πως να αποκτήσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!